Ochrana podnikateľských subjektov v oblasti malého a stredného podnikania v podnikateľskom prostredí Slovenskej republiky - Eliašová, Darina
Získané poznatky z riešenia výskumnej úlohy sa týkajú týchto okruhov: legislatívne prostredie, daňovníctvo, poradenstvo, poisťovníctvo, účtovníctvo, vznik uáujmových združení, komôr a zväzov podnikateľov, registrácia podnikateľov, organizovaný zločin. Príspevok z riešenia Projektu VEGA č. 1/7279/20 (59).