K problematike zosúlaďovania právnych noriem s európskymi - Dendiš, Ľubomír
Aproximácia práva. Problematika výroby a využívania PVC. Malé a stredné podnikanie, rodinné podnikanie, prihraničná spolupráca MSP. Euroregióny - ekonomický rozvoj a rozvoj cesrovného ruchu. Príspevok z riešenia Projektu VEGA č. 1/7279/20 (59).