Významný štvrtok v Klube ekonómov EU v Bratislave - Tokárová, Mária
V rámci pravidelných klubových dialógov sa prezentovalo v tento deň vedenie Ekonomickej univerzity k aktuálnej téme: Pripravenosť EU v Bratislave na vstup SR do EÚ. Hlavným hosťom večera bol rektor EU prof. Ing. Vojtech Kollár, CSc., a prorektori prof. Ing. Karol Zalai,CSc., prof. Ing. Kajetána Hontyová,CSc., doc. Perer Závodný, CSc., a Ing. Mária Dziurová, kvestorka univerzity.