Globální výhled bankovnictví na rok 2004 deset klíčových otázek, jimiž se banky musí letos zabývat
Oživenie svetového hospodárstva v roku 2003. Spoločnosť Deloitte identifikovala desať hlavných problémov, ktorými sa banky musia zaoberať v roku 2004. Využitie potenciálu klientov, stratégia krížového predaja. Zvyšovanie ziskovosti pôsobením na ľudské zdroje. Presuny do zahraničia - znižovanie nákladov ako kľúčový stimul. Basilej II ako príležitosť. Ako si poradiť s regulačnou revolúciou. Podnikové riadenie - celosvetová snaha o sprísnenie noriem. Medzinárodné účtovné štandardy. Investície do nových technológií. Budovanie dôvery. Udržiavanie strategického nasmerovania.