Nároky klientů rostou jak vybudovat úspěšné retailové bankovnictví - Chuchvalcová, Jana
Rozhovor s členom predstavenstva a námestkom generálneho riaditeľa M. Škopekom o nových stratégiách, produktoch, investíciách a prístupoch ku klientom v Českej sporiteľni. Česká sporiteľňa je najväčšou retailovou bankou. Stratégie rozvoja retailového bankovníctva v ČR.