Satelitný účet a jeho aplikácia pre meranie efektov cestovného ruchu - Novacká, Ľudmila, 1953-
Satelitný účet a jeho charakteristika a cieľ. SICTA - Štandardná medzinárodná klasifikácia turistických činností. Direktíva EU 95/57/EC s cieľom vytvoriť informačný systém pre štatistiku cestovného ruchu na úrovni EÚ a jej implementácia. Plán tvorby databázy turistických štatistík. Príspevok z riešenia Projektu VEGA č. 1/7707/20 Valorizácia prostredia pre služby cestovného ruchu v Slovenskej republike.