55. výročie Slovenskej ekonomickej knižnice - Mártonová, Renáta
Stručný obraz o celkovom postavení, informačnom poslaní, pôsobnosti a význame SEK v informačnom systéme Ekonomickej univerzity, v sieti akademických knižníc, ako aj v informačnom systéme knižníc na Slovensku.