Zdroje financovania miest a obcí - Ivanovic, Zoran
Financovanie z vlastných zdrojov. Financovanie cudzím kapitálom - strednodobé a dlhodobé financovanie. Strategický plán mesta a obce z aspektu získavania finančných zdrojov. Príspevok z riešenia Projektu VEGA č. 1/7707/20.