Možnosti uplatnenia metódy EVA pri ohodnocovaní pohľadávok - Harumová, Anna, 1955-
Využitie ukazovateľa ekonomickej pridanej hodnoty podniku - ukazovateľ EVA (Economic Value Added) na hodnotenie výkonnosti podniku. Ocenenie podniku dlžníka pomocou ukazovateľa EVA - vhodný prostriedok na zistenie bonity pohľadávky. Stanovenie hodnoty pohľadávok podľa platnej legislatívy v SR. Stanovenie koeficienta vymožiteľnosti pohľadávok. Príklad.