Uplatňovanie marketingu pri tvorbe prognóz rozvoja cestovného ruchu - Litomerický, Juraj
Metodika uplatňovania marketingu pri tvorbe prognóz. Faktory ovplyvňujúce cestovný ruch - ekonomické, sociálne, politické, demografické, technicko-technologické, ekologické, kultúrne. Príspevok z riešenia Projektu VEGA č. 1/7707/20.