[Teória a politika zamestnanosti] - Ošková, Silvia, 1979-
Monografia Teória a politika zamestnanosti je rozdelená do 8. kapitol. Pojednáva o problémoch a otázkach trhu práce, ľudského kapitálu a produktivity práce. Monografia reaguje na sociálno-ekonomické zmeny, pričom využíva najnovšie poznatky.