Aktivizácia príjazdového cestovného ruchu v destinácii Slovenská republika - Bauerová, Jana
Destinačný marketing a štátna propagácia v cestovnom ruchu. Daň z pridanej hodnoty. Kompetencie v cestovnom ruchu. Organizovaný príjazdový cestovný ruch v praxi. Odporúčania pre orgány štátnej správy, VÚC, podnikateľské subjekty. Príspevok z riešenia Projektu VEGA č. 1/7707/20.