Silné euro ako rizikový faktor - Kráľ, Daniel
Správa Organizácie pre hospodársku spoluprácu a rozvoj (OECD). Ekonomika v oblasti eurozóny. Rast cien nehnuteľností - rizikový faktor pri ozdravovaní ekonomiky eurozóny. Tržby vo vybraných odvetviach hospodárstva SR. Rýchlejšie tempo rastu pre najsilnejšie ekonomiky sveta. Nové krajiny v eurozóne.