Mládež a spoločnosť slovenský časopis pre štátnu politiku a výskum mládeže
Zdroj informácií na problematiku života mládeže. Vznikol v roku 1990 ako jeden zo zdrojov informácií a možností výmeny názorov na problematiku života mládeže v meniacej sa spoločnosti. V roku 1995 sa pretransformoval do vedeckého časopisu pre otázky štátnej politiky a výskum mládeže a je vydávaný v spolupráci s MŠVVaM SR