Efektívnosť propagácie Slovenska ako krajiny CR v zahraničí - Gončárová, Zuzana
Marketingová komunikácia a propagácia v cestovnom ruchu. Skúmanie efektívnosti propagácie Slovenska. Smerovanie propagácie Slovenska - cieľové trhy SACR. Vymedzenie vhodných objektov propagácie podľa cieľových trhov. Financovanie marketingových aktivít SACR. V prílohe - Zoznam vybraných cestovných kancelárií a agentúr, u ktorých bol uskutočnený prieskum ponuky a prezentácie produktov na internetových stránkach. Príspevok z riešenia inštitucionálneho projektu č. 0146/00.