Transformácia zdravotníckych služieb - komerčné zdravotnícke služby - Eliašová, Darina
Vplyv transformačného procesu na zdravotníctvo. Trh zdravotníckych služieb. Neštátne zdravotnícke zariadenia. Využívanie komerčných zdravotníckych služieb a využívanie zdravotníckych služieb v zdravotníckych zariadeniach - výsledky výskumu. Ekonomická efektívnosť zdravotníckeho zariadenia. Príspevok z riešenia projektu interného grantu č. 0148/00.