Etické účtování
Snahy o začlenenie etiky do produktívnych aktivít. Počiatky vzniku tzv. etického účtu. Pojem spoločné záujmy (stakeholding). Dánske hodnoty etiky. Kodaňská škola biznisu. Vzťah medzi etikou a ekonomickou efektívnosťou.