Mračna nad elektronickou poštou - SPAM - Hynek, Jiří
Definícia pojmu spam. Druhy nevyžiadanej pošty. Škody, ktoré spôsobuje spam. Právne opatrenia na ochranu proti spamu v Česku a v Európskej únii. Legislatíva v USA. Riešenie podľa Billa Gatesa. Autorstvo výrazu SPAM (spicy meat and ham).