Kúpeľníctvo, kúpeľné služby a kúpeľný podnik - Dendiš, Ľubomír
Kúpeľníctvo a zdravotná starostlivosť o obyvateľstvo. Kúpeľné služby. Charakteristika kúpeľného podniku. Problematika riadenia kvality služieb v kúpeľnom podniku. Využitie normy ISO 9004/2 v kúpeľnom podniku. Základné a doplnkové služby. Príspevok z riešenia projektu interného grantu č. 0148/00.