Komercializácia kúpeľných služieb v súčasných spoločensko ekonomických podmienkach - Eliašová, Darina
Vzťah kúpeľov a poisťovní. Nevybavené návrhy na kúpeľnú liečbu. Prepojenie kúpeľníctva s cestovným ruchom. Výsledky získané z výskumnej úlohy. Príspevok z riešenia projektu interného grantu č. 0148/00.