Komunikačná politika komerčných zdravotníckych zariadení - Gončárová, Zuzana
Špecifiká komunikačné politiky zdravotníckych zariadení. Komerčné zdravotnícke zariadenia a klient. Nástroje komunikačného mixu v komerčných zdravotníckych zariadeniach. Vyhodnotenie výsledkov z dotazníka, odporúčanie. Príspevok z riešenia projektu interného grantu č. 0148/00.