Trendy finančního managementu - Vacík, Emil
Súčasné trendy finančného manažmentu smerujú k analýze výkonnosti spoločnosti cez tvorbu hodnoty pre akcionárov (shareholder value). Základné modely, z ktorých vychádzajú súčasné smery stanovenia hodnoty firiem. Postupy pri zavádzaní moderného merania finančnej výkonnosti podniku.