Multiple impacts of Catering and Tourism on the domestic production and employment - Šergo, Zdravko
Vplyv cestovného ruchu na domácu produkciu a zamestnanosť. Multiplikačný efekt. Modely. Príklad z Chorvátska. Príspevok k riešeniu Projektu VEGA č. 1/7707/20.