Jak vidí německé manažery cizina
Vo veku globalizácie sa manažéri neradi indikujú s atribútmi z minulosti, keď napríklad "typický nemecký" znamenalo arogantný, bez zmyslu pre humor a nepružný. Súčasné správanie sa nemeckých manažérov a obchodníkov. Medzinárodné skúsenosti.