Nepsaná pravidla mezinárodního obchodu - Fesyukov, Igor
Kompetencie efektívneho manažéra pohybujúceho sa v oblasti medzinárodného obchodu. Rozdiel medzi skutočnou kultúrou a zvykmi. Problémy pri medzinárodnej obchodnej komunikácie. Budovanie obchodných vzťahov. Obchodné rokovania. Rozhodovanie. Význam dohody. Spôsoby komunikácie.