Novela zákona o dani z príjmov od 1. mája 2004 - Borodovčák, Michal
Dňa 11. marca 2004 NR SR prijala zákon č. 177/2004 Z.z. o európskom zoskupení hospodárskych zákonov, ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 595/2003 Z.z. o dani z príjmov v súvislosti so vstupom SR do Európskej únie, v nadväznosti na Nariadenie Rady EHS č. 213785. Zmeny bezprostredne súvisia s právnou úpravou vzniku a podmienok pôsobenia na území Slovenska po našom vstupe medzi krajiny Európskej únie.