Činnosť PUBLIC RELATIONS v podmienkach mediálnej krízy - Leczykiewicz, Tadeusz
"Public relations" (PR) ako súčasť marketingovej stratégie. Príprava organizácie na mediálnu krízu. Zmena modelu neverejnej krízy na krízu mediálnu. Základná úloha činnosti PR v situácii mediálnej krízy. Úlohy PR v organizácii. Spôsoby varovania organizácie zo strany verejnosti v okolí organizácie. Výsledky prieskumov ako základ pre tvorbu plánov PR. Prostriedky PR v podmienkach mediálnej krízy. Základné stratégie organizácie v prípade mediálnej krízy. Správna komunikácia s médiami. "Crisis management" - činnosť PR uskutočňovaná v situácii mediálnej krízy organizácie.