Odložené dane podľa postupov účtovania pre podnikateľov od 1. januára 2003 - Farkaš, Richard
Opatrenie MF SR č. 23 054/2002-92, ktorým sa ustanovujú podrobnosti o postupoch účtovania a rámcovej účtovej osnove pre podnikateľov účtujúcich v sústave podvojného účtovníctva v znení neskorších predpisov od 1.1. 2003 priniesli v oblasti odložených daní zásadné zmeny. Týmito zmenami slovenské Postupy účtovania sa priblížili IAS/IFRS a USGAAP. Stručná charakteristika uvedených zmien. Praktické príklady.