Elektronická vláda - úspechy a neúspechy - Adamcová, Mária
Problematika elektronickej vlády, alebo elektronický prístup k službám verejnej správy. Označenie e-Government v počiatočnom štádiu. Vymedzenie pojmu e-government. Faktory, ktoré prispievajú k úspechom projektov v oblasti e-Governmentu. Hlavné faktory, ktoré spôsobujú neúspechy projektov. Budovanie e-Governmentu na Slovensku. Dokončenie z č. 3/2003.