Willem Frederik Duisenberg - Kohútiková, Elena
Osobnosť W.F. Duisenberga, prezidenta Európskej centrálnej banky. Jeho životopis, vzdelanie, pracovná kariéra a iné funkcie. Duisenberg ako keynesovec a monetarista. Pôsobenie Duisenberga na európskej scéne. Hodnotenie výsledkov jeho práce na poste šéfa ECB.