Spoločný rozpočet a strednodobý finančný výhľad Európskej únie - Zimková, Emília
Odlišnosti národných rozpočtov od spoločného rozpočtu Európskej únie. Princípy zostavovania rozpočtu EÚ. Etapy zostavovania ročného rozpočtu EÚ. Strednodobý finančný výhľad EÚ. Strednodobý finančný výhľad EÚ na roky 2000-2006 a jeho aktualizácia. Strednodobý finančný výhľad na roky 2007-2013.