Databázy firemných údajov v SR - Šebejová, Katarína
Charakteristika skupiny užívateľov firemných informácií. Marketingová a kreditná informácia. Zahraničné informačné kancelárie poskytujúce údaje o slovenských firmách. Rozsah údajov v databázach informačných kancelárií. Kritériá na vyhľadávanie údajov a spôsob získavania výstupov z databáz. Charakteristika výstupov z databáz informačných kancelárií. Komerčné databázy dostupné v SR. Význam nekomerčných i komerčných zdrojov firemných údajov.