E-Government, nové vzťahy a súvislosti - Adamcová, Mária
E-Government ako súčasť budovania informačnej spoločnosti. Dôvody prečo budovať e-Government. E-Government - jeho podstata a úloha pri reforme verejnej správy. Hlavné charakteristiky. Pokračovanie v č. 4/2003.