Štátna pokladnica - realistický faktor fiškálnej politiky - Šulajová, Irena
Štátna pokladnica v komplexnom finančnom manažmente verejných financií. Zavedenie systému Štátnej pokladnice v SR. Fiškálna politika - jej cieľ a nástroje. Funkcie štátnej pokladnice a ich komparácia so súčasným stavom. Charakteristika jednotlivých funkcií, ich súčasný stav a spôsob riešení.