Referendum o vstupe SR do Európskej únie Komparácia s ostatnými krajinami V 4 - Mesíková, Eleonóra
Slovensko a jeho situácia po vstupe do EÚ. Referendum o vstupe do EÚ v krajinách V 4. Referendum na Slovensku. Výsledky hlasovania oprávnených občanov SR v referende podľa krajov. Účasť oprávnených občanov SR v referende. Výsledky hlasovania zúčastnených občanov SR v referende.