Niekoľko poznámok k verejnej politike - Vlček, Dalibor
Termín a obsah verejnej politiky. Zameranie a cieľ verejnej politiky. Rozdiel medzi verejnou politikou a politikou. Verejný záujem a jeho nezastupiteľné miesto pri tvorbe verejnej politiky. Vymedzenie rozdielov v chápaní verejnej politiky a verejnej správy.