Reštrukturalizácia priemyslu Slovenska - východiskové podmienky a dosiahnuté výsledky - Vidová, Jarmila, 1967-
Špecifické okolnosti realizácie štruktúrno-adaptačných zmien v priemysle na Slovensku. Rozvoj priemyslu v uplynulom transformačnom období a jeho výsledky. Vývoj konkurenčnej schopnosti vývozu. Metodika analýzy konkurenčnej schopnosti výrobkov segmentáciou trhov.