Metodické poznámky ku skúškam - Táncošová, Judita
Skúšanie študentov ako hlavná forma kontroly úrovne vedomostí študentov. Teoretická a psychologická príprava študentov. Metodické hľadiská skúšok zo strany učiteľov. Úloha a funkcia skúšky. Forma kontroly štúdia. Zostavovanie skúšobných otázok. Hodnotenie odpovedí študentov.