Moderné formy globálneho terorizmu - Sviatko, Martin
Charakter moderných foriem globálneho terorizmu. Moderné formy globálneho terorizmu. Selektívny a neselektívny terorizmus. Charakteristika nukleárneho terorizmu. Politické dôsledky možného nukleárneho teroristického útoku. Vymedzenie chemického terorizmu. Charakteristika biologického terorizmu. Potenciálne biologické zbrane. Samovražedný terorizmus. Environmentálny terorizmus. Vymedzenie kybernetického terorizmu. Opatrenia proti kyberterorizmu. Politický terorizmus.