Perspektívy zjednotenia Kórejského polostrova - Kučerová, Daniela
Pokusy o zjednotenie Kórejského polostrova. Stretnutie na najvyššej úrovni - jún 2000. Japonská túžba po zjednotení. Čína ako jeden z hlavných podporovateľov zjednotenia Kórejského polostrova. Analýza ruského záujmu o zjednotenie. Projekty EÚ na podporu zjednotenia Kórey. USA verzus Južná Kórea verzus KĽDR. Postoj KĽDR voči zjednoteniu. Dôvody na podporu zjednotenia Kórejského polostrova.