Štátne zásahy a úloha vlády v ekonomike štátu - Šulajová, Irena
Funkcia štátu v ekonomických a sociálnych procesoch po politických zmenách v roku 1989. Verejný sektor v zmiešanej ekonomike. Úloha vlády v ekonomike. Príčiny zlyhania zákonodarnej a výkonnej moci vlády.