Analýza návštevnosti Podunajska - Pachingerová, Mária
Doplňujúce informácie o návštevnosti Podunajska. Výsledky výskumu návštevnosti, ktorý realizoval Ústav turizmu, a.s. - časť "Aktívny zahraničný cestovný ruch na hraniciach SR". Informácie zo štatistiky cestovného ruchu na Slovensku. Ubytovacie kapacity v Podunajsku. Počty osôb ubytovaných v ubytovacích zariadeniach v okresoch DS, KN a NZ. Kapacity a výkony ubytovacích zariadení CR na Slovensku, v západoslovenskej oblasti i v oblasti Bratislava hl.m. v r. 1994 v členení podľa druhu zariadení.