Lízing z pohľadu daňovej reformy - Borodovčák, Michal
Obsahové vymedzenie pojmu lízing. Definícia a základné druhy lízingu. Daňové aspekty lízingu z pohľadu daňovej reformy. Lízing a podpora Európskej únie.