Komercializácia kúpeľných služieb v súčasných ekonomických podmienkach - Eliašová, Darina
Vzťah kúpeľov a poisťovní. Kúpeľná starostlivosť a zdravotná starostlivosť. Situácia kúpeľných služieb v rámci verejného zdravotníctva. Prepojenie kúpeľníctva s cestovným ruchom. Prieskum v oblasti spotreby kúpeľných služieb.