Kurýrní, expresní nebo snad dopravní či zasílatelské služby? - Novák, Radek
Vysvetlenie pojmov: dopravca, dopravné služby, doprava, prepravné služby, preprava, prepravca, zasielateľ. Vzťahy a rozdiely medzi týmito pojmami. Zvláštne druhy zasielateľských služieb: kuriérne služby, balíkové (balíčkové) služby, expresné služby.