Význam ľudského kapitálu v produkcii služieb - Kubičková, Viera, 1970-
Význam ľudského kapitálu v podnikaní. Podpora zvyšovania kvalifikovanosti pracovných síl v službách vo vyspelých krajinách. Výsledky prieskumu realizovaného Katedrou služieb a cestovného ruchu OF EU Bratislava - Podnikové a sociálne služby.