Systém riadenia komerčnej banky - Klimiková, Mária
Definícia systému riadenia komerčnej banky. Charakteristické vlastnosti bankového podnikania. Základné prvky efektívneho manažmentu. Zisk a banková rentabilita. Problematika bankového marketingu. Určovanie hodnoty kapitálu banky.