Finálne fázy elektronického obchodu - Vaculík, Juraj
Finálne operácie v rámci elektronického obchodu. Programy na spracovanie platieb. Možnosti a metódy platieb (kreditné karty, ATM karty, nákupné karty, elektronické šeky, elektronické peňaženky, digitálne peniaze, tradičné metódy platieb). Dodanie tovaru, náklady na doručenie tovaru, ceny zásielkových služieb. Spolupráca poskytovateľov.