Predpoklady rozvoja cestovného ruchu v Podunajskej oblasti - Staňo, Roman
Podunajský región - územné ohraničenie. Propagácia podunajského regiónu. Koncepcia pre rozvoj cestovného ruchu v tomto regióne. Situácia v stravovacích a ubytovacích službách. Sezónnosť ako rizikový faktor u podnikateľov pôsobiacich v cestovnom ruchu. Potreba vypracovania koncepcie rozvoja siete stravovacích a ubytovacích zariadení.