Nové trendy v hotelierstve - Veszprémi Sirotková, Anna, 1966-
Nepriaznivý rok 2001a jeho dopad na hotelierstvo vo vybraných vyspelých krajinách. Zostrenie konkurenčného boja medzi hotelmi. Zdokonaľovanie a inovovanie ponuky hotelových služieb. Kvalita poskytovaných služieb v hoteloch.